• LinBusiness - Linda Bood-de Jong

  Ontvang gratis 25 top-ideeën om WOEST aantrekkelijk te worden.

  Vraag jouw SnelGids hier aan en ga direct aan de slag!

  Naam

  E-mailadres

  Marketingvakvrouw voor gedreven ondernemers,
  die WOEST aantrekkelijk willen zijn

  Speciaal voor ondernemers en ZZP-ers met een marketing uitdaging

  Als ondernemer ben je vanuit een bepaalde gedrevenheid je bedrijf gestart. Maar die passie alleen is niet genoeg om klanten te overtuigen om met jou samen te werken. In een overvolle markt is het belangrijk om jezelf onderscheidend, relevant en geloofwaardig te positioneren. Ik geloof dat er voor elke gedreven ondernemer – mensen die werken vanuit een bepaalde bezieling – (veel) meer groeipotentieel ligt wanneer zij maximaal gebruik maken van hun unieke en onderscheidende kracht. Dan word je WOEST aantrekkelijk en komt je bedrijf tot bloei.

  Herken je jezelf hierin?

  • Je doet iets aan marketing omdat het ’moet’, maar je krijgt er totaal geen energie van
  • Je bent aan het stoeien met het imago van je bedrijf, maar je komt er niet uit
  • Je hebt een website die geen klanten oplevert en vraagt je af hoe je in hemelsnaam nieuwe klanten kan aantrekken
  • Je hebt het gevoel dat je verzuipt in marketingland en hebt behoefte aan structuur en focus
  • Je hebt totaal geen verstand van marketing, je doet eigenlijk maar wat en hebt geen idee of het iets oplevert

  Dan is het nu tijd om te gaan werken aan jouw unieke en onderscheidende kracht om ook WOEST aantrekkelijk te worden. W.O.E.S.T. heeft alles te maken met ondernemen vanuit een sterke basis. Het fundament van je bedrijf. In dat fundament klopt het hart, jouw hart en daarin zitten jouw missie, visie, normen en waarden, jouw essentie verborgen. 

  Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen…

  GRATIS SnelGids!

  LinBusiness - Linda Bood-de Jong

  Met de gratis SnelGids ‘Word Woest Aantrekkelijk’ krijg je handvatten om door je glazen plafond te breken. Inclusief 25 top-ideeën om moeiteloos nieuwe klanten aan te trekken.

  Groei programma TROTS op klanten

  LinBusiness - Linda Bood-de Jong

  Duik in de wereld van jouw klanten en ontdek hoe jij zorgt voor meer loyale en vooral enthousiaste klanten.

  Groei programma Merk KRACHT

  LinBusiness - Linda Bood-de Jong

  Verstevig jouw business, ontwikkel meer merk KRACHT en laat je bedrijf op een slimme manier groeien.

  Marketing zit overal. Of je het leuk vindt of niet, je kunt er niet omheen. Weten wat jou uniek en onderscheidend maakt, helpt je om een betere invulling te geven aan je marketing, zodat je maximaal gebruik kunt maken van je eigen groeipotentieel. Ga je met mij in zee, dan beloof ik je dat marketing echt nooit meer saai of lastig is. Bekijk de video en ontdek hier wat ik voor jou kan betekenen!

  “Things do not happen. You make them happen!”

  W.O.E.S.T. aantrekkelijk zijn, betekent vertrouwen op jouw eigen authentieke aantrekkingskracht. Die unieke kracht vindt zijn oorsprong in de basis: jouw normen, waarden en de reden dat jij je bedrijf bent gestart. Als die basis volledig aansluit bij jouw passie, bij jouw gevoel en bij jouw unieke skills, dan klopt je verhaal en kun je stellen dat je onderneemt vanuit een krachtig fundament. Met overtuiging en een duidelijk doel voor ogen ligt jouw succes dichterbij dan je denkt!

  “Linda heb ik leren kennen als een betrokken en inspirerende ondernemer. In elk gesprek bleek dat ze zich ingelezen en voorbereid had. Dit klinkt logisch maar zie ik niet overal. Ze dacht met mij mee en gaf praktische tips en oplossingen. Gesprekken met haar waren nuttig en gaven mij inspiratie om verder te gaan. Ik ben ervaren in mijn vakgebied, maar was een leek op het gebied van marketing. Door Linda ben ik veel meer als een ondernemer gaan denken. Wat tot meer omzet voor mijn bedrijf gezorgd heeft.”

  “LinBusiness bezit alles om je, als startende ondernemer, te kunnen helpen! De kennis die zij heeft, de expertise die zij bezit samen met het geduld om alles rustig uit te leggen is van grote meerwaarde! Haar persoonlijke manier van benaderen maakt echt het verschil! Ik ben heel tevreden over de kwaliteit die LinBusiness heeft geleverd en ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van dit mooie bedrijf!”

  “De strategiesessie was echt een eye-opener. Ik vond het ontzettend fijn om op deze manier met iemand over mijn bedrijf te sparren. Vaak houd ik mij een beetje in, maar jij gaf mij echt het gevoel dat ik alles op tafel kon leggen.”