• LinBusiness - Linda Bood-de Jong

Benieuwd hoe klanten LinBusiness ervaren?

Lees de feedback hieronder en laat je inspireren…

Lieve Linda,

Daar sta je dan. Na 31 jaar krijg je de kans om met een regeling bij je werkgever weg te gaan en te gaan doen, waar je echt blij van wordt. Mijn bedrijf B-energized uitbreiden en echt op de kaart zetten.

Maar hoe ga je dat doen? Een aantal reorganisaties, een burn-out en een moeizame slotonderhandeling verder, was mijn zelfvertrouwen ver te zoeken. Niet echt een goede flow om je business te gaan uitbreiden.

Daarnaast spreken de geijkte verkoopmethodes me absoluut niet aan. Hoe ga je dan in godsnaam klanten binnenhalen?

Wat ga je dan doen? Naar Linda! Samen met Linda ben ik een samenwerking aangegaan om WOEST aantrekkelijk te worden. Alleen al tijdens de intake begon mijn energie al te stromen en mijn zelfvertrouwen te groeien. Er vloeide nog wat tranen, maar al snel kwam het geloof in mezelf en B-energized terug. Linda heeft ervoor gezorgd dat ik mijn kwaliteiten weer ben gaan zien en heeft mij helpen ontdekken wat mij uniek maakt.

Tijdens het eerste gesprek hoorde ik mezelf al af en toe zeggen, maar daar ben ik echt heel goed in. Terwijl voor het gesprek mijn zelfvertrouwen nog in de goot lag.

Wat Linda uniek maakt is dat ze je in je waarde laat en samen met je op zoek gaat naar welke manier van business doen bij jou past. Ze is empathisch, integer en ze opent je ogen (hoe hoger je tarief, hoe minder uur je hoeft te werken). Ze wakkert je creativiteit aan en samen hebben we de 6-Sparkle methode bedacht.

Ons traject is nu afgerond, maar dat betekent niet dat ik er alleen voor sta. Met Linda kun je altijd nog even bellen om te sparren en de strippenkaart vind ik ook een geweldige uitkomst.

Lieve Linda, super bedankt. Je bent een topper en ik kan iedereen aanraden om met jou aan de slag te gaan.

“Ik zou Linda van hárte aanbevelen aan anderen…”

.

<>

“Wat ik heel fijn vond aan Linda is dat ze echt kijkt naar wat past bij jou, vanuit je kracht…”

.

.

“Linda heb ik leren kennen als een betrokken en inspirerende ondernemer. In elk gesprek bleek dat ze zich ingelezen en voorbereid had. Dit klinkt logisch maar zie ik niet overal. Ze dacht met mij mee en gaf praktische tips en oplossingen. Gesprekken met haar waren nuttig en gaven mij inspiratie om verder te gaan. Ik ben ervaren in mijn vakgebied, maar was een leek op het gebied van marketing. Door Linda ben ik veel meer als een ondernemer gaan denken. Wat tot meer omzet voor mijn bedrijf gezorgd heeft.” 

“Linda heeft ons heel erg geholpen met onze vraag over mogelijkheden om de exposure van ons bedrijf te verbeteren. In duidelijke taal en met concrete voorbeelden hebben we hier veel aan gehad. Ook na onze afspraken hebben we aan Linda nog het een en ander kunnen vragen; kortom een mooi persoon om mee te sparren over onze bedrijfsexposure.”

“LinBusiness bezit alles om je, als startende ondernemer, te kunnen helpen! De kennis die zij heeft, de expertise die zij bezit samen met het geduld om alles rustig uit te leggen is van grote meerwaarde! Haar persoonlijke manier van benaderen maakt echt het verschil! Ik ben heel tevreden over de kwaliteit die LinBusiness heeft geleverd en ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van dit mooie bedrijf!”

“De sessies zorgden ervoor dat we even uit de rollercoaster konden stappen om rust en overzicht te creëren. Door de spiegel, die we steeds weer voorgehouden kregen, konden we goed reflecteren en checken of we de goede kant op renden. Het is heel waardevol gebleken om regelmatig tijd te pakken om een stapje terug te doen, zodat we weer drie stappen vooruit kunnen zetten.”

<>

“Dit traject heeft ons goede handvatten en inspiratie gegeven om Learning Flow stevig neer te zetten. Bovendien zorgde de praktische aanpak ervoor, dat hetgeen we ‘s morgens geleerd hadden we direct ‘s middags in praktijk konden brengen. Prijsbepaling was ook een belangrijk item. Want hoe doe je dat? Nu weten wij de juiste prijs voor onze diensten met een goed gevoel te vragen. Het heeft ons extra in beweging gebracht!”

“De strategiesessie was echt een eye-opener. Ik vond het ontzettend fijn om op deze manier met iemand over mijn bedrijf te sparren. Vaak houd ik mij een beetje in, maar jij gaf mij echt het gevoel dat ik alles op tafel kon leggen.”

“De strategiesessie met Linda was heel waardevol en heeft gezorgd voor helderheid over waar ik voor sta. Hierdoor sluit mijn website nog beter aan op wie ik ben en welke waarde ik toevoeg voor mijn ideale klant.”

“Linda voelde als een sparringsparter, die ons team naar een next level in “doen-denken” bracht.
In no-time en op bevlogen, kernachtige wijze werd bij ons de juiste snaar geraakt. We voelen ons trots op ons werk. De neuzen in ons team wijzen dezelfde kant op. De ‘handtekening’ van Linda is merkbaar in meer van onze stappen.

De merkbeleving van EmpowerYou is vergroot, waardoor wij nu de sprong maken naar landelijke bekendheid. Samen aan het merk te bouwen en onderscheidend raken. Wij weten nu hoe nog zichtbaarder te raken bij de juiste klanten en ze binnen te halen. Linda, bedankt voor de vele handvatten en jouw inspiratie!”

“Linda heeft heel goed onze input tot de kern teruggebracht. Daarbij ook goed gesproken met alle teamleden en aangevoeld waar voor ons echt de kern in de aanpak ligt.”

“Linda geeft heel duidelijk en gericht toelichting op het vraagstuk. Haar natuurlijke presentatiestijl zorgt ervoor dat je geboeid blijft. Ze maakt materie voor iedereen heel toegankelijk.”

“Linda kan mensen snel in marketing meenemen, op hun gemak laten voelen. Goed verwoorden. Inzichten en inspiratie geven om te kijken naar ‘de koers’ van je bedrijf.”

“De Marketing Audit van LinBusiness heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijf op verschillende manieren is doorgelicht. Dit gaf ons een frisse blik op hoe wij ons bedrijf op een betere manier in de markt kunnen zetten, zowel intern als extern naar de klant toe.”

“Het programma MEER WINST! heeft mij rust en vertrouwen gegeven. Mijn stip op de horizon is helder evenals mijn visie en missie. Zonder dit programma had ik niet zover gekomen. Ik doe nu waar mijn hart ligt en de twijfel is volledig weg!”

“Ik vraag nu eindelijk met een goed gevoel de juiste prijs voor mijn diensten. Het programma heeft mij veel inzichten gegeven over prijsopbouw en dat geeft vertrouwen in het verkoopproces. De slogan: ‘Als het te makkelijk gaat doet iedereen het.’ vind ik prachtig en houd ik vast!”

“Ik ben een stuk verder gekomen in mijn bedrijf door het programma MEER WINST! Vooral op financieel gebied heeft het mij heel veel gebracht. Het programma is heel praktisch. Ik weet nu hoe ik mijn prijzen moet berekenen en heb de juiste moneymindset!”

“Het programma MEER WINST! heeft ervoor gezorgd, dat ik weer met vertrouwen door kan werken aan de groei van mijn bedrijf. Ik zat vast, maar Linda & Linda hebben ervoor gezorgd dat ik weer verder kan. Bovendien heb ik geleerd keuzes te maken en dat geeft focus.”

“Mijn deelname aan het programma MEER WINST! heeft mij veel nieuwe inzichten en inspiratie opgeleverd. Ik heb goede handvatten gekregen hoe ik mezelf onderscheidend in de markt kan zetten, gericht op de juiste klanten en met het oog op het gewenste resultaat. Mijn focus ligt weer op winst!”

    Ontvang gratis 25 top-ideeën om WOEST aantrekkelijk te worden.

    Vraag jouw SnelGids hier aan en ga direct aan de slag!

    Naam

    E-mailadres