Meer Winst!

Deze training brengt je in 7 weken naar maximaal resultaat in jouw bedrijf.

Hey! Leuk dat je interesse hebt in MEER WINST!
Voor deze unieke training bundelen Linda Kramer en in onze krachten. Linda is winstadviseur en expert op het gebied van slim financieel ondernemen. Haar vakkennis vormt een prachtige aanvulling op mijn expertise op het gebied van marketingstrategie & klantbeleving. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen nóg meer impact kunnen maken. Dat stelt jou in staat om jouw business een flinke boost te geven.

Tijdens deze 7-weekse training coachen wij jou met enthousiasme naar meer winst. Niet alleen op financieel & strategisch vlak, maar ook meer winst op het gebied van tijd, kennis en ondernemersvaardigheden. Kortom, in alle opzichten meer winst!
BEN JIJ KLAAR VOOR MEER WINST?

“Bereik meer winst door slimme keuzes te maken, zodat je met plezier en focus bouwt aan een gezond bedrijf.”

Herken je dit?

 • Je bent net gestart of al langere tijd ondernemer, maar voelt dat je niet op het juiste spoor zit?
 • Je werkt keihard om onderaan de streep rond te kunnen komen en dat voelt niet relaxed?
 • Je ervaart continue stress en onrust en voelt dat het anders moet en kan?
 • Je wilde meer vrijheid en onafhankelijkheid creëren, maar die roze ondernemerswolk lijkt verder weg dan ooit?
 • Je weet niet exact hoe je een goede prijs berekent en durft niet te hoge prijzen aan jouw klanten te vragen uit angst dat ze ‘nee’ zeggen?
 • Je vindt het lastig om tijdens een verkoopgesprek de juiste woorden te vinden om de deal te sluiten?
 • Je schiet in de stress als je nadenkt over hoe je klanten binnenhaalt om een continue inkomstenstroom veilig te stellen?
 • Je hoort ondernemers om je heen zeggen ‘klanten liggen voor het oprapen’, maar het lukt jou niet om met ze in contact te komen? Laat staan dat je weet waar je die klanten kunt vinden?
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar je weet gewoonweg niet waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken?
 • Je voelt dat iets je in de weg staat, maar kunt je vinger er niet op leggen?

Al jouw kennis, ervaring, gedrevenheid en vastberadenheid zouden je toch juist meer geld en vrijheid moeten opleveren? Je had je het ondernemerschap misschien toch anders voorgesteld?

Wat is MEER WINST!?

 • In MEER WINST! ontdek je hoe je slim, efficiënt en effectief jouw business laat groeien.
 • Gedurende 7 weken bouw je samen met een groep gelijkgestemde, ambitieuze ondernemers aan een stevig fundament voor jouw bedrijf.
 • Tijdens 4 interactieve live trainingsmiddagen werk je met aandacht en energie aan de next level van jouw bedrijf.
 • Je krijgt praktische kennis en tools, die je onder persoonlijke begeleiding direct kunt toepassen in je bedrijf.
 • Je wordt uitgedaagd en begeleid bij het realiseren van een onderscheidende, overtuigende en slimme positionering van jouw bedrijf.
 • MEER WINST! biedt jou de vrijheid en onafhankelijkheid van een financieel gezonde business.

Dit is wat MEER WINST! je oplevert

 • Duidelijkheid over wie jij bent en waar je met jouw bedrijf voor staat.
 • Natuurlijke overtuiging omdat je jouw unique selling points goed kent.
 • Helderheid hoe je jouw product/dienst moeiteloos in de markt zet.
 • Kennis over jouw meest optimale verdienmodel.
 • Vaardigheden hoe je prijs bepaalt en hoe een klant bij jou koopt zonder dat prijs ertoe doet.
 • Handvatten voor het creëren van een continue inkomensstroom.
 • Blauwdruk hoe je een financieel gezond bedrijf opbouwt.
 • Rust, plezier en vrijheid. Kernwaarden die je weer dagelijks gaat ervaren.
 • Een kraakhelder doel en een concreet plan, wat houvast en richting geeft.
 • Een stabiele basis – de fundering – van je bedrijf.

Interesse in MEER WINST?

Denk je nu “Ja! Ik wil ook MEER WINST?” Dan is deze training iets voor jou!
Wil je meer weten, of gewoon even sparren? Plan een GRATIS en vrijblijvend gesprek in of meld je aan.

Wat anderen zeggen over LinBusiness?

Nathalie Sprenkeling – EmpowerYou

“Linda geeft heel duidelijk en gericht toelichting op het vraagstuk. Haar natuurlijke presentatiestijl zorgt ervoor dat je geboeid blijft. Ze maakt materie voor iedereen heel toegankelijk.”


Liana Spaansen – Koelewijn Caravan & Camperschade BV

“Linda kan mensen snel in marketing meenemen, op hun gemak laten voelen. Goed verwoorden. Inzichten en inspiratie geven om te kijken naar ‘de koers’.”


John Groot – EmpowerYou

“Linda voelde als een sparringpartner, die ons team naar een next level in “doen-denken” bracht.”


“Wanneer je van moeten mogen maakt, ervaar je vrijheid. Dat geeft energie en spirit. Je gaat sneller en beter. Zo ook in het ondernemerschap!”

Hoe ziet het programma MEER WINST! er concreet uit?

Met het programma MEER WINST! ontvang je hele praktische toepasbare tools en kennis, die je direct kunt toepassen in je bedrijf. Alles gaat stap voor stap. We beginnen bij de basis, het fundament, van jouw bedrijf. Vanuit daar bouwen we verder aan een financieel gezond bedrijf, waarin jij moeiteloos en met veel plezier je doelen kunt realiseren.


MODULE 1

De eerste bijeenkomst staat natuurlijk in het teken van kennismaking met de coaches en met de andere deelnemers. Vervolgens gaan we aan de slag! We brengen je huidige business in kaart en schetsen het kader van jouw ideale bedrijf. Centraal hierin staat wie jij bent, wie je wilt zijn, waar je nu staat met je bedrijf, wat je NU werkelijk verdient, wat jouw gewenste omzet is en waar je van droomt. Ook word je gekoppeld aan een buddy om focus op en resultaat van dit programma te waarborgen. Dit gaat jou helpen om nog sneller te groeien..


MODULE 2

Nu jij precies weet waar je staat en waar je voor gaat, is het tijd om jouw dromen waar te maken. Jouw kernwaarden zetten we om in een efficiënt en effectief verdienmodel. We geven je kennis en tools om te onderzoeken hoe je jouw product of dienst winstgevend in de markt zet. Vervolgens berekenen we samen de ideale verkoopprijs, en leer je hoe jij ervoor zorgt, dat een klant voor jou kiest zonder dat de prijs ertoe doet. Nog te veel ondernemers passen dit mechanisme niet of niet goed toe (bewust of onbewust). Lukt het jou om dit echt goed te doen, dan is een winstgevend bedrijf binnen handbereik.


MODULE 3

Het is tijd voor actie! De sterke basis, die we in module 1 en 2 hebben neergezet, vertalen we nu naar de praktijk. We gaan aan de slag met jouw optimale sales funnel, welke we koppelen aan een concreet marketingplan. Je leert hoe je jouw unieke onderscheidende kracht doeltreffend naar buiten brengt. Daarnaast starten we met jouw winstplan. Hiermee zet je winst voorop en ga je winst maken leuk vinden!


MODULE 4

Het winstplan wordt gefinetuned. We werken jouw marketingplan uit. Hierna kun je heel praktisch aan de slag. Alle tools worden zo slim en efficiënt mogelijk ingezet, zodat moeiteloos en met plezier ondernemen écht een feit wordt. Een bedrijf met MEER WINST! wordt werkelijkheid! Deze module wordt feestelijk afgesloten. Samen proosten we op MEER WINST!

Dit programma beslaat in totaal 7 weken, waarin 4 interactieve live trainingsmiddagen plaatsvinden op een inspirerende locatie in Purmerend. We starten op donderdagmiddag 31 maart 2022 van 13:00 uur tot 17:00 uur. Hierna worden nog 3 middagen ingepland.

De RIVM richtlijnen worden tijdens deze training opgevolgd.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek om te onderzoeken of deze training echt iets voor jou is.

JOUW INVESTERING:  1297

ONZE GARANTIE VOOR JOU
Wij garanderen dat je, binnen 4 maanden na afloop van deze training, de investering aan ons hebt terugverdiend. De tools en vaardigheden, die wij overdragen aan jou, zijn zo praktisch toepasbaar dat doorgroeien naar de next level in jouw bedrijf vanzelfsprekend is.

“Things do not happen. You make them happen!”