• LinBusiness - Linda Bood-de Jong

Heb je vragen? Laat het mij weten!

Bel 06 29 60 15 62

of stuur een e-mail naar contact@linbusiness.nl

of gebruik het contactformulier hieronder

Linda Bood-de Jong

Pastoor van der Burglaan 1d
1735 HN  ‘t Veld (N-H)

M: 06 29601562
E: contact@linbusiness.nl

LI: linkedin.com/linbusiness

KVK: 77501136
BTW: NL003202041B16

  Ik lees alles en doe mijn best om binnen 1 dag te antwoorden.
  Van maandag tot en met donderdag ben ik op business-hours bereikbaar.
  In het weekend en op feestdagen ben ik offline en laad ik op voor de volgende week!

  Linda Bood-de Jong (1974) is marketingcoach & klantstrateeg voor ondernemers, die ervan dromen om moeiteloos nieuwe klanten aan te trekken. Ze heeft een liefde voor klantbeleving en onderneemt vanuit haar kernwaarden Vrijheid – Puurheid – Verbinding.

  Door haar uitdagende leven heeft ze geleerd dat niets onmogelijk is en dat alles begint bij het kiezen van de juiste doelen. Diagnose borstkanker bepaalde dat ze haar koers moest verleggen, maar haar glasheldere kompas hielp haar om haar droom waar te maken.
  Lees het verhaal van Linda

  “Linda heb ik leren kennen als een betrokken en inspirerende ondernemer. In elk gesprek bleek dat ze zich ingelezen en voorbereid had. Dit klinkt logisch maar zie ik niet overal. Ze dacht met mij mee en gaf praktische tips en oplossingen. Gesprekken met haar waren nuttig en gaven mij inspiratie om verder te gaan. Ik ben ervaren in mijn vakgebied, maar was een leek op het gebied van marketing. Door Linda ben ik veel meer als een ondernemer gaan denken. Wat tot meer omzet voor mijn bedrijf gezorgd heeft.”

  “LinBusiness bezit alles om je, als startende ondernemer, te kunnen helpen! De kennis die zij heeft, de expertise die zij bezit samen met het geduld om alles rustig uit te leggen is van grote meerwaarde! Haar persoonlijke manier van benaderen maakt echt het verschil! Ik ben heel tevreden over de kwaliteit die LinBusiness heeft geleverd en ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van dit mooie bedrijf!”

  “De strategiesessie was echt een eye-opener. Ik vond het ontzettend fijn om op deze manier met iemand over mijn bedrijf te sparren. Vaak houd ik mij een beetje in, maar jij gaf mij echt het gevoel dat ik alles op tafel kon leggen.”

   Ontvang gratis 25 top-ideeën om WOEST aantrekkelijk te worden.

   Vraag jouw SnelGids hier aan en ga direct aan de slag!

   Naam

   E-mailadres