• LinBusiness - Linda Bood-de Jong

Gratis Strategiesessie ‘Word Woest aantrekkelijk voor klanten’

   

Ben jij die ondernemer met ambitie in de beginfase van je bedrijf, maar weet je even niet waar te beginnen?

Of ben je een gedreven ondernemer die al even meedraait, maar die het gevoel heeft tegen beperkingen aan te lopen?

Frustrerend…

Tijdens deze strategiesessie maken we kennis, luister ik met volle aandacht naar jou en denk ik met je mee. Ik geef je sowieso enkele concrete tips & inspiratie. Ook onderzoeken we of een eventuele samenwerking interessant is.

Ben je ondernemer, startend of gevorderd? 

Sta je met passie voor een mooi product of dienst, maar…

✔︎ … kost het je moeite om klanten aan te trekken?

✔︎ … werk je keihard, maar voel je je gefrustreerd omdat je je doelen niet bereikt?

✔︎ … ervaar je onrust omdat er veel komt kijken bij het runnen van je eigen bedrijf en je soms niet weet waar te beginnen?

Dit zijn signalen dat er iets in de basis van je bedrijf ontbreekt.

Wat dat precies inhoudt, leg ik je graag uit. Het is mijn doel om je tijdens dit gesprek helderheid te geven, zodat je begrijpt wat er mis gaat. Ook krijg je handvatten om de volgende stap te zetten.

De waarde van deze sessie bedraagt € 197,- excl. btw en bied ik jou GRATIS aan!

.

Wil je weten wat jouw volgende stap kan zijn en bovendien tips & inspiratie ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier volledig in.

   


PS: Ik ben ervan overtuigd dat elke gedreven ondernemer het in zich heeft om WOEST aantrekkelijk te worden voor klanten. Jij dus ook! Twijfel niet langer en neem het roer in eigen hand. Gooi al je angst en onzekerheid overboord en kom in actie. Ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt.

HERKEN JE DIT?

 • Ben je ondernemer en vol passie over jouw product of dienst?
 • Ben je startend ondernemer of zit je in een groeifase?
 • Ben je leergierig, hou je van uitdagingen en wil je groeien?
 • Ben je nieuwsgierig, vindingrijk en open minded?
 • Ben je een gevoelsmens?

Dan zijn wij een goede match! >>>

JA, ik geef mij op voor een GRATIS Strategiesessie

.

  LinBusiness - Linda Bood-de Jong

  “Linda heb ik leren kennen als een betrokken en inspirerende ondernemer. In elk gesprek bleek dat ze zich ingelezen en voorbereid had. Dit klinkt logisch maar zie ik niet overal. Ze dacht met mij mee en gaf praktische tips en oplossingen. Gesprekken met haar waren nuttig en gaven mij inspiratie om verder te gaan. Ik ben ervaren in mijn vakgebied, maar was een leek op het gebied van marketing. Door Linda ben ik veel meer als een ondernemer gaan denken. Wat tot meer omzet voor mijn bedrijf gezorgd heeft.”

  “LinBusiness bezit alles om je, als startende ondernemer, te kunnen helpen! De kennis die zij heeft, de expertise die zij bezit samen met het geduld om alles rustig uit te leggen is van grote meerwaarde! Haar persoonlijke manier van benaderen maakt echt het verschil! Ik ben heel tevreden over de kwaliteit die LinBusiness heeft geleverd en ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van dit mooie bedrijf!”

  “De strategiesessie was echt een eye-opener. Ik vond het ontzettend fijn om op deze manier met iemand over mijn bedrijf te sparren. Vaak houd ik mij een beetje in, maar jij gaf mij echt het gevoel dat ik alles op tafel kon leggen.”

   Ontvang gratis 25 top-ideeën om WOEST aantrekkelijk te worden.

   Vraag jouw SnelGids hier aan en ga direct aan de slag!

   Naam

   E-mailadres